Objave / 9. svibnja 2017.

Najava stručnog skupa za odgojitelje, učitelje i nastavnike pripadnike hrvatske manjine, iseljenika i Hrvata u Bosni i Hercegovini

Stručni skup za odgojitelje, učitelje i nastavnike pripadnike hrvatske manjine, iseljenika i Hrvata u Bosni i Hercegovini održat će se u Splitu od 3. do 7. srpnja 2017. godine.

Agencija za odgoj i obrazovanje organizira stručni skup odgojno-obrazovnih radnika iz Australije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Italije, Kanade, Mađarske, Makedonije, Rumunjske, Slovačke, Slovenije, Srbije i Švedske. Stručni skup održat će se u Hotelu Zagreb u Splitu. Programom će biti obuhvaćeni sadržaji koji pridonose unapređivanju znanja hrvatskoga jezika, obogaćivanju spoznaja o hrvatskomu jeziku i kulturi te jačanju kompetencija u radu s učenicima kojima je hrvatski drugi jezik. Odgojno-obrazovni radnici koji izvode nastavu na hrvatskom jeziku u Europi i svijetu, radom u radionicama, terenskom nastavom te plenarnim predavanjima bit će osnaženi i u području povijesti, geografije te umjetnosti. Poseban dio programa bit će posvećen njegovanju hrvatske tradicije i identiteta. 

Pozivamo odgojitelje, učitelje i nastavnike pripadnike hrvatske manjine, iseljenika i Hrvata u Bosni i Hercegovini da se prijave za sudjelovanje.

Kontakt:

Biljana Petljak Zekić, mag. prim. educ., viša savjetnica za razrednu nastavu
Telefon: 01 2785 024