Erasmus

Erasmus+ Akreditacija: AZOO Erasmus+ Plan

Erasmus+ akreditacija predstavlja ključni korak za Agenciju za odgoj i obrazovanje (AZOO) kako bi ostvarila direktan pristup financiranju stručnog usavršavanja savjetnika i voditelja ŽSV-a putem KA1 mobilnosti u okviru Erasmus+ programa.

 

Pročitajte više

Erasmus Teacher Academies – ContinueUP

Učitelji su ključni pokretači promjena u europskom obrazovanju i društvu u cjelini i imaju odlučujuću ulogu u uspješnoj provedbi Akcijskog plana Europske komisije za digitalno obrazovanje. Iz tog razloga Continue Up, kao novi projekt financiran iz EU fondova, ima za cilj pružiti europskim učiteljima učinkovit program kontinuiranoga stručnog usavršavanja tijekom cijele njihove karijere s ciljem povećanja privlačnosti učiteljske profesije.

Pročitajte više

Erasmus+

Erasmus program je inicijativa Europske unije koja promiče međunarodnu suradnju i razmjenu u području obrazovanja, sporta i mladih već 35 godina. Kroz Erasmus, učenici, nastavnici i obrazovne ustanove imaju priliku sudjelovati u različitim projektima, razmjenama i akademskim aktivnostima diljem Europe. Ova inicijativa potiče raznolikost, učenje o različitim kulturama i razvoj vještina koje su od suštinskog značaja u globalnom svijetu.

Pročitajte više