Objave / 28. veljače 2020.

Potpisan Sporazum o suradnji Agencije i Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta

Ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i dekanica Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izv. prof. dr. sc. Snježana Sekušak-Galešev potpisale su 27. veljače 2020. sporazum o suradnji kojim se definiraju načela dugoročne suradnje ovih dviju institucija na područjima od zajedničkog interesa.

Naglašeno je da ima mnogo prostora za suradnju te da se ona već uspješno ostvaruje, a potpisanim Sporazumom definirani su i konkretni zajednički projekti.

Potpisivanju Sporazuma nazočili su prodekan za studije i studente izv. prof. dr. sc. Ante Bilić-Prcić i prodekanica za znanost prof. dr. sc. Sandra Bradarić Jončić s Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, predsjednica Upravnog vijeća Agencije za odgoj i obrazovanje Sanja Horvatić, mag. paed. soc., pomoćnica ravnateljice Agencije za odgoj i obrazovanje mr. sc. Gea Cetinić, Vladimira Brezak, prof., voditeljica Odjela za predškolski odgoj i osnovno školstvo i Jasna Laura, dipl. iur., tajnica Agencije za odgoj i obrazovanje.